Termékeink

Bioemsan natúrkozmetikumok a mindennapos arcápolásban

 

BIOEMSAN - Az egész univerzum 3 szótagban.


BIO – Csak ellenőrzött, biológiai termesztésből származó, vadvirágokból nyert és egyéb, a természetben előforduló, kiváló minőségű alapanyagokat dolgozunk fel.


EM – az ún. Effektív Mikroorganizmusok, a japán Teruo Higa professzor által felfedezésük óta meghódították a világot. A legkülönbözőbb alkalmazási területeken elért csodával határos sikereik köteteket töltenek meg. Az EM fermentált gyógynövények, a Manju és kerámia és az óceánok mélyéről származó Manju tengeri só meghatványozzák a krémeink alkotóanyagainak hatékonyságát.


SAN – A japánoktól a jó modor és a tisztelet kifejezéseként a név után helyezik ezt a kis szótagot. A ’-san’ szótag által kifejezett tisztelet illik a mi vállalatunk alapelvéhez. Partnereink is szeretettel és tisztelettel bánnak a növényekkel, az állatokkal és az emberekkel.


Aki a Bioemsan natúrkozmetikumot használja, bízhat a minőségi kritériumainkban, és biztos lehet benne, hogy csakis a legjobbak kerülnek a bőrére.

Amit garantálunk:

  • A rendelkezésre álló legmagasabb minőségű nyersanyagok kontrollált biológiai termesztésből vagy Demeter-termesztésből
  • Kíméletes feldolgozás azzal a céllal, hogy a lehető legnagyobb mértékben meghagyja természetességét és a GMP-irányelveknek megfelelően történjen a termelés. Ez azt jelenti, hogy a higiéniai intézkedések ugyanolyan fontosak, mint a dokumentáció bármely formája
  • Az összetevők teljes mértékű feltüntetése
  • Emulgeálószer-, tenzid-, illatanyag-, színezékmentes
  • Állatkísérleteket nem végzünk
  • Génmanipulációtól mentes termék: a Bioemsan lemond azon növényi vagy állati nyersanyagokról, melyek tulajdonságait génmanipulációval módosították
  • A szigorú osztrák, natúrkozmetikumokra vonatkozó törvényi előírások betartása.

 BIOEMSAN BALZSAMKRÉM:

 

A Bioemsan balzsamkrém természetes úton táplálja és védi az összes bőrtípust. Különösen jótékony hatású a száraz és érzékeny bőr számára. Kifejezetten ajánljuk bőrpír, pattanások és ekcéma kezelésére. Különlegessége, hogy Effektív Mikroorganizmusokkal fermentált gyógynövényeket tartalmaz, melyek hatása ezáltal felerősödik.

BIOEMSAN HIDRATÁLÓ KRÉM:


A Bioemsan hidratáló krém egy könnyed, lágy textúrájú gyorsan beszívódó krém. Bármely bőrtípusra használhatjuk. Kizárólag bio minősítésű gyógynövényekből készült, melyeket effektív (hatékony), életfolyamatokat támogató mikroorganizmuzokkal erjesztettek. A hozzáadott Manju tengeri só és Em kerámia aktiválják a bőrfunkciókat és gondoskodnak a bőr egészséges savvédő köpenyéről. 


BIOEMSAN AJAKBALZSAM:


Ajkaink bőrfelülete rendkívül érzékeny, mert nem tartalmaz faggyúmirigyet, melyek gondoskodnának a megfelelő zsírosságról. Csak egy vékony szaruhártya védi, így hajlamos a kiszáradásra és berepedezésre. Különösen extrém hideg vagy meleg időben van szüksége védelemre. A Bioemsan ajakbalzsam értékes növényi olajokat és viaszt tartalmaz, melyek gondoskodnak az ajkak bőrrétegének megfelelő zsír- és nedvességtartalmáról. A Bioemsan ajakbalzsam ezen kívül kerámiát és Manju tengeri sót, a homoktövisbogyó narancsvörös olaját és indiai fa leveleinek kivonatát tartalmazza, melyek együttesen természetes fényvédelmet jelentenek a bőr számára. Kiváló alapozó az ajakrúzsokhoz. Természetes védelem egész napra.


BIOEMSAN ARCTONIK:

 

A Bioemsan arctonik természetes felfrissülést nyújt bőrének. Használja a Bioemsan arctej kiegészítéseként! Az egzotikus narancsvirág kivonat élménnyé varázsolja a mindennapos arctisztítást. Az Effektív Mikroorganizmusokkal fermentált gyógynövények, a Manju, a Manju tengeri só védik és hidratálják bőrét.  

 

 

 

 

BIOEMSAN TISZTÍTÓTEJ:


A Bioemsan tisztítótej az arctisztítás alapját képezi az egészséges bőrért, mely képes ellátni funkcióit, idő előtt nem öregszik, és a mindennapi élet sokrétű kihívásainak ellenáll. Tegyen jót arcbőrének! A Bioemsan tisztítótejjel történő tisztításkor megmarad a bőr saját zsír- és nedvességtartalma és így a leglágyabb módon távolítja el a szennyeződéseket. A száraz vagy érzékeny bőrűek is használhatják. Az oliva- és lenolaj az Effektív Mikroorganizmusokkal, Manjuval,  EM kerámiával és Manju tengeri sóval ideális kombinációt képeznek. 

 

 

 

Mások így vélekednek a Bioemsan natúrkozmetikumokról:


„Az én problémás bőrömmel csodákat művelt ez a krém, elmúlt a csillogás, kevesebb a mitteszerem is! Vízzel keverve nagyon kiadós, a nyakamra és dekoltázsomra is jut belőle. Külön tetszik, hogy nem kell belenyúlkálni a tégelybe!”


„Már több, mint egy éve használom ezt a krémet, szépen helyre rakta a seborrheás bőrömet. Most elfogyott és gondolkodom rajta, hogy kipróbálnám esetleg a balzsamkrémet vagy nyári hidratáló krémet helyette. Mindenképpen maradnék a Bioemsannál."


„Nekem tökéletesen bevált! Eddig 2x rendeltem a tubusos kiszerelést és mindkét alkalommal minimum fél évig bírta. Finom - diszkrét illata van,gyorsan beszívódik és hidratál. Gondolkodok rajta, hogy következő alkalommal kipróbálok egy másik terméket is a változatosság kedvéért, de nem tudom megéri-e kockáztatni a már jól bevált krémemet”


"Valamelyik reggel félkómában álltam a tükör előtt, mikoris mindenféle előzmény nélkül tisztán előfurakodott elmém mélyéről a következő gondolat: "Jé, már nem is zsíros a bőröm." (pontosabban a homlokom). Eddig nem vettem észre - vagyis inkább nem tudatosult bennem -, főként, hogy a változás nem egyik napról a másikra történt, fokozatosan mentek végbe a jótékony folyamatok.”


„Szeptember óta használom ezt a krémet, előtte naptejet kentem magamra, sószappannal mostam arcot. Nemrég szereztem arctisztítót és arcradírt is, mindkettő isteni. :) A fogkrémem és az ajakápolóm szintén Bioemsanos, múlt héttől a sampont is bevetésre indítottam, pár napon belül érkezik mellé a balzsam.:)”
„Az első olyan termékcsalád, aminek a használata közben nem morfondíroztam azon, hogy "bár nagyon jó ez, kíváncsi vagyok, milyen lehet az a másik.." Emellett gazdaságos is, a szeptember végén kinyitott arckrémemnek még nagyjából a fele megvan!Szóval... nagy a szerelem…”


„Bioemsan arckrém - gazdaságosság :

Több Bioemsan terméket használtam/használok, a többségüket általában szeretem és újravásárolom, a többek által leírt hatások miatt. Mivel elég sok hozzászólás van a hatásukról, én csak annyit tennék hozzá az arckrémekkel kapcsolatban, hogy ár-érték arányban már amiatt is megérik, hogy nagyon sokáig tartanak.”


„Én a nyári ápolókrémet használom reggel, a hidratálókrémet este, mindkettőt 12 hónapja vettem (70ml), és még mindig van bennük (nem tudom, mennyi, a tubus nem átlátszó, de érzésre még tartani fognak egy darabig, azt hiszem :). És én egyébként nem is vízzel keverve viszem fel, csak kb. egy borsónyit magában, tökéletesen elég arcra.”


„Bioemsan nappali hidratáló és arcradír Hosszas töprengés és számolgatás után megvettem. Másfél hete használom és az arcom rohamos iramban javulni kezdett.  Az elkaparászott pattanásokat szépen begyógyítja. A régi hegek halványodnak és a bőröm, mintha simább és egységesebb lenne.”


„Kellemes, enyhe narancsos illata van. Az állaga könnyű és gyorsan beszívódik (nedves bőrre kenve), icipici mennyiséget használok reggel, este. Drága, de jó pár hónapig elég lesz.” 


„Létezik, hogy ennyire jó? Létezik, hogy ilyen csodákat művel ez a krém? Az Emóció mellé kaptam a mintát ajándékba a karácsonyi akció keretében. Most a vizsgaidőszak "gyönyöreit" élem és a bőrömön több gyulladt pattanás is éktelenkedett (így reagál a stresszre, fáradtságra). Gondoltam kipróbálom a Bioemsan mintámat. És még eddig soha ilyen látványos változást nem hozott egy krém sem, pedig a többivel is elégedett voltam, illetve vagyok. De a Bioemsan mindent visz.”


„Tegnap előtt reggel fölkentem a krémet, de közben már éreztem a gyulladt, fájó csomókat az arcomon, s estére már javult a helyzet, elkezdett visszahúzódni a gyulladás. Ma 3. napja használom és szinte el is tűnt az összes pattanás. Ilyet még soha nem tapasztaltam.A bőröm kisimult és gyulladásoktól mentes, nem látszik, hogy nem sokat alszom mostanában. Ez a krém nagyon sokat tud és szerintem nagyon megéri az árát, mindjárt teszem is a kosaramba. Ja! és még azon lepődtem meg, hogy ilyen gyorsan dolgozik, nem kell heteket várni az eredményre. A Bioemsan samponnal szintén ilyen jók a tapasztalataim. A rozmaringos sampont és a balzsamot is használom, de a hajammal ezek a termékek is csodát műveltek.”


 

SZERETNÉM MEGRENDELNI A BIOEMSAN NATÚRKOZMETIKUMOKAT!

 


Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!